Newborn - nyfødt


Newborn

Med en newborn fotografering bevarer du minderne fra den første tid. Newborn fotografering er for nyfødte der er 0-10 dage gamle (max 14 dage). Er den lille mere end 7 dage for tidligt født, gælder andre tidsintervaller.

Den første tid med en nyfødt er helt fantastisk. Tiden går hurtigt med de små og lige så hurtigt går deres udvikling. Allerede efter en uge, er de mere vågne, og man begynder så småt at kunne se, at de er vokset.

For os er sikkerheden utrolig vigtig og fotograferingen er altid på barnets præmisser, så du som forælder kan føle dig tryg under sessionen.

En newborn-fotografering tager typisk 2-3 timer, så der er tid til at amme og lave forskellige opstillinger.

Du skal ikke tænke på rekvisitter. Vi har masser af søde ting til babyer

Kunderne siger

“Kan klart anbefale newborn fotografering. Så sød fotograf der tager sig god tid til både mor og bebs, og ikke mindst de mest fantastiske billeder! En rigtig god oplevelse!”


"Utrolig sød fotograf med en masse overskud og charme. Helt klart anbefalelsesværdig"

Fotografen siger

"Hvis der er noget jeg har lært ved at fotografere nyfødte og børn, så er det at de alle er unikke. For mig handler det om at lære dem at kende på den korte tid vi har sammen til fotograferingen, så jeg på deres præmisser kan skildre hvem de er og skabe fantastiske billeder til jer. "

Reserver tid

Da det kun er Mie der fotograferer de nyfødte, er der kun et begrænset antal tider, og det er derfor en god ide at booke i god tid, hvis du vil sikre dig en session.

Ring for at lave en aftale eller stille spørgsmål på tlf. 23 32 23 91 eller skriv på mie@westersoe.dk

Normal fotograferingspris for en newborn fotosession er 1.495 kr. Book tid nu og spar 900 kr. og få fotograferingen til 595 kr.

Fotograf Westersø - en kreativ samarbejdspartner

Ring: 2332 2391 - Skriv: ib@westersoe.dk

Copyright © 2016 · All Rights Reserved · Fotograf Westersø