Menu Forside på dansk Teamet bag firmaet Billedgalleri Aktuelle aktiviteter bag scenen Presseinformation Kontaktinformationer Engelsksproget hjemmeside Tysksproget hjemmeside

Forside * Team * Galleri * Aktuelt * Backstage * Presse * Kontakt * English * Deutsch

Modefotograf, Fashion, Mode og Modelfoto

Fotomodeller

Modefotografi - pinkfactory

Pinkfactory - mode, modeller og modelfotografering. En Kreativ fotografisk virksomhed med fokus på mode.

Pinkfactory er ny, idéerne er nye og teamet er nyt. Men erfaringen har rødder i mange års arbejde med modeller, mode og professionelt fotografi på højt niveau.

Modefotograf Ib Westersø er kendt for sin evne til markant og kreativ lyslægning og evnen til at kontrollere posering og setup. (*) Han bevarer overblikket ved et fotoshoot, selv når det går stærkt, og der er udfordringer.

Stylist Jana Asmussen står for fotomodellernes makeup og hår , og hjælper gerne med at finde de rigtige modeller og organisere det praktiske.

Stylist Jana Asmussen har humor og modellerne føler sig godt tilpas i hendes selskab. Jana er den internationale del af virksomheden. Taler engelsk, dansk, tysk og svensk.

Vore kunder er virksomheder i modebranchen, magasiner, modeller og modelbureauer og vi kan levere nytænkende og kreative løsninger.

Fotomodeller

Pinkfactory er et et stilsikkert team, der kan hjælpe dig igennem alle led af din modefotografering eller være sparringspartner.

Sammen er teamet din garanti for en gennemført og up to date fashion og beauty fotografering.

(* Fotograf Westersø Fineart)

Model for en dag

Vi har også en ambition om, at alle der brænder for mode, modeller og skønhed kan blive supermodel for en dag. I perioder, hvor der ikke er booket store fotograferinger, tilbyder vi derfor en enestående "mode/modeloplevelse" til helt almindelige piger med modeldrømme eller bare med lyst til super-billeder.

Dreams come true!