Argentinsk Tango


Bliv glad med argentinsk tango


Argentinsk tango for begyndere

Tangotrin med fødder

Introduktion til begyndere eller til dig, som allerede har en sæson bag dig og ønsker at genopfriske eller forfine tangoens basistrin.

Har du lyst og mod til at lære tangoens basistrin, således at du kan sammensætte en enkel og lettilgængelig tangodans til glæde for dig selv og din dansepartner?

Du får introduktion til den traditionelle tangomusik og lærer ukomplicerede trin, som du kan sammensætte og derved komme godt fra start udi tangoverdenen.

Nye hold efter sommerferien

Næsten som "Vild med dans" Hvad er tango

Dansende par set oppefra

Tango er en social dans, som også rummer hjertevarme, nærvær, glæde og smil. Dansen er nede i tempo og puls. Det handler om at være tilstede i nuet.

Tangoen vinder stille og roligt ind i de danske hjerter og hjem, da det både er en stilfuld, klassisk og dristig dans, hvor alle kan være med, uanset alder og form.

Hold og tilmelding

Hvad får man ud af at danse tango

Gitte Schwartz og Ib Westersø danser tango og har det sjovt

Alle former for dans gør kroppen og sindet godt. Man bliver simpelthen glad i låget af at danse og bevæge sig til musik.

Men specielt tangoen er med til at skabe en samhørighed, da man i samarbejde og omfavnelse med sin partner danner en helhed. Den åbner op for nærvær og nærhed og lader glæde og lykkefølelse strømme gennem kroppen.


Sommerpractica i studiet

Placeholder image

På opfordring vil studie Westersø, gerne tilbyde dansegulv til praktica om tirsdagen kl 20-22 sommeren over, mens Rosenbækken holder sommerferie. Da der, både før og efter, er arbejdstimer forbundet med at afholde en praktica, lander entréen på 40 kr. DJ søges til et beskedent honorar. Første praktica er tirsdag d. 3. juli.

Vi glæder os til at se jer til praktica.
Vel mødt Gitte og Ib


Milonga i studiet

Tjek siden om alle vore milongaer i 2018

Find ud af mere

Tango med Gitte og Ib

Kontakt Gitte på tlf. 501 17 9 17 eller Tangoglad@hotmail.com

Skibhusvej 52 C1, 5000 Odense C, (indgang fra Skibhusvej)

Gratis parkering på alle pladser ved Bazaren efter kl. 17