Tango i Odense


Dans argentinsk tango og bliv glad


Undervisning i tango for begyndere

Tangoundervisning i Odense. Fodstilling close-up.

Introduktion til begyndere eller til dig, som allerede har en sæson bag dig og ønsker at genopfriske eller forfine tangoens basistrin.

Har du lyst og mod til at lære tangoens basistrin, således at du kan sammensætte en enkel og lettilgængelig tangodans til glæde for dig selv og din dansepartner?

Du får introduktion til den traditionelle tangomusik og lærer ukomplicerede trin, som du kan sammensætte og derved komme godt fra start udi tangoverdenen.

Nye hold


Næsten som "Vild med dans" Hvad er tango?

Pardans. Gitte og Ib danser tango og giver tangoundervisning

Hvad er tango: Tango er en social dans, som også rummer hjertevarme, nærvær, glæde og smil. Dansen er nede i tempo og puls. Det handler om at være tilstede i nuet.

Tangoen vinder stille og roligt ind i de danske hjerter og hjem, da det både er en stilfuld, klassisk og dristig dans, hvor alle kan være med, uanset alder og form.

Hold og tilmelding


Hvad får man ud af at danse tango?

Gitte Schwartz og Ib Westersø danser tango og har det sjovt. Ses her i åben dansefatning.

Alle former for dans gør kroppen og sindet godt. Man bliver simpelthen glad i låget af at danse og bevæge sig til musik.

Men specielt tangoen er med til at skabe en samhørighed, da man i samarbejde og omfavnelse med sin partner danner en helhed. Den åbner op for nærvær og nærhed og lader glæde og lykkefølelse strømme gennem kroppen.


Privattime

Hvis dit temperament ikke er til hele sæsoner i øvelokalet, før du kan komme i gang på dansegulvet, så er privattimer en rigtig god måde at booste sin tangokarriere på. Man får hurtigt en fornemmelse af de vigtigste elementer i dansen, fordi man får god træning og danser med en øvet danser, der ved hvad der er rigtigt og forkert.

Allerede efter kort tid er det muligt at deltage i de sociale aktiviteter som "practica" og begyndermilongaer (tangodansefester).

Ring til Gitte og få en snak og en god pris på en eller flere timer.Nye teknikkurser efteråret 2018

Vi har sammensat nogle relevante kurser i teknik som vi i efteråret underviser i

Find ud af mereMilonga i studiet i Odense

Tjek siden om alle vore milongaer i 2018

Find ud af mere

Tango med Gitte og Ib

Kontakt Gitte på tlf. 501 17 9 17 eller Tangoglad@hotmail.com

Skibhusvej 52 C1, 5000 Odense C, (indgang fra Skibhusvej)

Gratis parkering på alle pladser ved Bazaren efter kl. 17