Drop ind - teknik kurser efterår 2018


Undervisning i argentinsk tango - teknik

Tango workshop - vi arbejder grundigt med teknikken - en forudsætning for succes


Embracing in tango med tango tatovering

Giro intro

10. december kl. 18.30 til 19.45

Giro er basismåden moderne tango fungerer på. Giroen indeholder de væsentlige bevægelser i tango og er en forudsætning for at "sekvenser" fungerer.

Al dans i sekvenser er baseret på trinene fra en giro.

Giroen fungerer som tangoens urværk. Trinlængde, varighed af trin samt retning er essentielle for at få harmoni i dansen. Disse enkle trin er samtidig svære at få på plads. Vi gennemgår funktionen og bringer jer nærmere en aha-tangoekstase.

Ganchos med respekt for følgeren

10. december kl. 20.00 til 21.15

Ganchos kan være en god oplevelse, når de er udført på en nænsom måde, der ikke forstyrrer flowet på dansegulvet og afbryder dansen med en voldsom opbremsning.

Vi har forskellige variationer over temaet gancho sammensat i en pakke. Det drejer sig om at forstå konceptet, så de flere steder kan lægges ind i dansen på en harmonisk måde.


Close embrace
abrazo

Workshop i kryds på flere måder end du troede. Knæk koden

17. december kl. 18.30 til 19.45

Få passionen og danseglæden ind i dine krydser.

Vi sætter fokus på hvordan føreren forbedrer sin intention og formidling til et kryds. Det er ikke en kæmpe kunst. Men viden og en aha-oplevelse, vil gøre succesen ved krydset fantastisk. Dertil musikforståelse og indlevelse.

Kryds er ikke noget man aftaler sig ud af. Det er teknik der skal læres, og så virker det hver gang uanset om du laver et eller flere krydser eller indgangen er forskellig  og udgangen ligeså og hastighed tilpasses musikken.

Legwrap

17. december kl. 20.00 til 21.15

Legwrap er et krydderi man kan lege med, når man venter på, at de andre på gulvet kommer videre, eller der er god plads og tid, så man ikke står i vejen. Den ser flot ud og føles godt. Teknikken er overkommelig og man har mange muligheder for at komme videre på gulvet på en ny måde.


Embracing in tango med tango tatovering

Forløb - letøvet med bonus

Tag et kig på siden med hold. Vi har lavet et helt særligt tilbud denne gang. Tryk på linket her!

Vi glæder os til at se jer i studiet

Vi har sammensat en række gode tangoøvelser, der kan give masser af danseglæde og få nogle af de svære ting til at lykkes nemt. Vi fokuserer ikke på figurer, som man alligevel ikke kan huske. Vi vil gerne have at tangoen bliver den improviserede dans, den skal være uden fastlåste mønstre.

Husk at med f.eks. 7 forskellige trinmuligheder i hvert eneste skridt er der ca. 264 millioner variationer på 10 trin. Det er bare følgerens muligheder. Dertil kommer førerens variationsmuligheder. Hvorfor så bare lære 10 figurer i sin tangokarriere.

Vi vil gerne undervise i den frihed der ligger i tangoens ånd.
Derfor satser vi primært på værktøjer, som man kan bruge.

Vel mødt Gitte og IbTilmelding

Der betales forud på mobilepay 2332 2391

Når der er betalt er man tilmeldt

Pris

Pris for en lektion 100 kr.

Pris for 3 lektioner 250 kr. efterfølgende 75 kr.

Start

Studiet åbner for dans kl. 18.15 så der er lidt tid til at varme op.


2019

Hold og workshops der starter i januar 2019

Close embrace
abrazo

Gå og førerkursus – åben og lukket fatning

7. januar kl. 20.00 til 21.30


Kurset henvender sig til dig, som gerne vil blive bedre til at føre din partner i tango, og til dig der vil være bedre til at følge.

Hvad enten det er almindelige gåtrin, ocho, sacada, føring til kryds eller en hvilken som helst anden sekvens, du måtte ønske, er føringen det vigtigste element i tango. At kunne bevare kontakten til partneren og få sendt sine intentioner afsted, så de bliver modtaget og forstået, er som udgangspunkt det vigtigste for en god tango. Vi udstyrer dig med konkrete redskaber til god føring.


Dansende par set fra siden

Få krydset til at lykkes - til begge sider

14, januar kl. 20.00 til 21.30


"Hvorfor går du ikke i kryds, når du skal?"
Sådan hører jeg indimellem førerne sige. Som følger, gør jeg som udgangspunkt det jeg mærker, jeg bliver ført til. Mærker jeg intet, gør jeg ikke noget.

Vi sætter fokus på hvordan føreren forbedrer sin intention og formidling til et kryds.Det er ikke en kæmpe kunst, men viden og en aha-oplevelse, vil gøre succesen ved krydset fantastisk.

Samtidig vil du lære teknikken i, hvordan du også kan tage krydset til modsatte side – bare for at udfordre dig selv og din partner. Du får tips til at bruge det på en sjov "aha" måde.


Gitte Schwartz og Ib Westersø danser tango og har det sjovt

Nye måder at starte dansen op og pæne, skønne afslutninger.

21. januar kl. 20.00 til 21.30


Som udgangspunkt kan det betyde knald eller fald, når en tango bliver startet op. Det første skridt du tager kan være afgørende for, om dansen bliver en succes. Det samme er slutningen på tangodansen, hvor det er vigtigt at lytte efter musikken og få stoppet på det sidste slag – afpasset efter musikkens stemning.

Kom og lad dig inspirere til at starte en tango op, på en anden måde end du plejer. Få samtidig ideer til hvordan du kan få afsluttet din dans på mere end én måde.Par danser en tangofigur

Giro og sacadas

28. januar og 4. februar kl. 20.00 til 21.30

På dette kursus, vil vi over 2 gange formidle vigtigheden af, at kunne komme omkring sin partner med de trin det kræver og samtidig forblive i egen akse uden at tage den andens balance.

Giroen er selve den moderne argentinske tangos DNA. Vi holder af at sige, at når man kan den, kan man alt. Alle "sekvenser" bygger på elementer fra giroen. Gennem de 2 kurser får du masser af kendskab til, hvordan man genbruger giroens trin i mange af de sekvenser der ofte kaldes figurer. Du ser hvordan figurer egentlig bare er brudstykker af giroen sat sammen i en fast sekvens.


Tangoben med tangosko i park med fokus på benstilling
Embracing in tango med tango tatovering

Vel mødt Gitte og Ib

Tango med Gitte og Ib

Kontakt Gitte på tlf. 501 17 9 17 eller Tangoglad@hotmail.com

Skibhusvej 52 C1, 5000 Odense C, (indgang fra Skibhusvej)

Gratis parkering på alle pladser ved Bazaren efter kl. 17