Om boudoirfotografering

Boudoir fotografering er for alle


Boudoirfotografering og selvtillid

Målet med hver eneste fotografering er at vise kvinden fra sin allerbedste side. Og det er vi er gode til. En god fotografering giver selvtillid.

Vi fotograferer dig, så du ligner en million. Så du ser allerbedst ud. Vi er eksperter i at vinkle optagelsen, så du kan være stolt af dine billeder.

Lys, komposition og posering er hemmeligheden. Vi kalder os fotografer, fordi vi mestrer det kunstneriske og kreative sammen med al teknikken, og ikke fordi vi har et godt kamera ;-)

Myte: Det er kun for særligt modige kvinder!

Nej! Man skal ikke være modig for at blive fotograferet. Alle siger, at de er overrasket over, hvor nemt det går.

Vi garanterer for en god oplevelse.

Hvem kan blive fotograferet

Vi fotograferer alle uanset alder og figur. Det er en myte, at det er for de unge. Faktisk er de fleste kunder over 35 år.

Vi laver ikke billeder uden tøj, hvis du er under 18 år.

Udstilling

Vi udstiller aldrig billeder af vore kunder uden en skriftlig accept.

Modelfoto

Hvad skal man selv have med

Studiet råder over masser af rekvisitter lige fra traditionelle baggrunde til en ægte radiobil.

Vi har lingeri i begrænset omfang.

Du skal selv tage personligt tøj og tilbehør med. Vi anbefaler, at man tager masser med. Det er ærgerligt at stå og mangle et bælte, et par høje sko eller yndlingshåndjernene. Skind, lak, læder og pels - gennemsigtigt, kort og noget i farver.

Ofte vil det være almindelig undertøj - gerne i flere forskellige farver suppleret med corsage og strømper. Men hold dig ikke tilbage. Du bestemmer jo i sidste ende, hvad der skal pakkes ud af kufferten.