Månedsfoto


Barnets første år

Abonnement

Et barns første leveår er uden sammenligning det år hvor et menneske udvikler sig mest, og derfor er det også det år hvor man bliver fotograferet mest.

Hos Fotograf Westersø kan du vælge mellem forskellige måder at følge udviklingen på. Så det er bare at beslutte sig for den, der passer til dine ønsker.

Månedsfoto

Den traditionelle måde at følge barnet det første år. Hver måned bliver der lavet nogle karakteristiske skud der svarer til barnets udvikling. Og det bedste får du. Når året er omme kan man samle 12 pletskud i et lækkert fotoalbum eller en collage. Månedsfotografering er til en speciel fordelagtig pris.

Husk også et billede af den store mave inden fødslen samt vore helt specielle "Newborn" billeder.

Fotografering inkl. 1 stk. fotografi 13x18 cm. kun 395 kr.

Fotografering inkl. 1 stk. fotografi 9x12 cm. kun 295 kr.

Kvartalsfoto

Når man vælger at få lavet en fotografering 4 gange i løbet af det første år, får man samtidig en fotografering, hvor der bliver kræset ekstra for detaljerne. Der bliver ganske enkelt brugt mere tid på hver fotografering, så der er mulighed for at fange mange forskellige udtryk og situationer lige fra smil til sovende baby såvel som liggende på maven til de første skridt.

Der bliver lavet en hel serie hver gang, som kan samles til en stor serie når året er omme eller man kan holde dem som 4 enheder.

Disse billeder bliver et af familiens stærkeste minder om en periode, der byder på store forandringer for det lille nye familiemedlem og familien.

Betal blot for de 3 første gange og 4. gang er helt på vores regning. Vi giver endda en gratis fotosession hver gang.

Pris de første 3 kvartaler inkl. 6 stk. 13x18 pr. gang 1.995 kr.

Fotograf Westersø - en kreativ samarbejdspartner

Ring: 2332 2391 - Skriv: ib@westersoe.dk

Copyright © 2016 · All Rights Reserved · Fotograf Westersø

Sitemap