Tango i Odense


Dans argentinsk tango og bliv glad


Undervisning i tango for begyndere - tilbage efter sommeren

Tangoundervisning i Odense. Fodstilling close-up.

Introduktion til begyndere eller til dig, som allerede har en sæson bag dig og ønsker at genopfriske eller forfine tangoens basale trin.

Har du lyst og mod til at lære tangoens grundliggende trin, således at du kan sammensætte en enkel og lettilgængelig tangodans til glæde for dig selv og din dansepartner? Så læs mere her!

Du får introduktion til den traditionelle tangomusik og lærer ukomplicerede trin, som du kan sammensætte og derved komme godt fra start udi tangoverdenen.


Næsten som "Vild med dans" Hvad er tango?

Pardans. GS og Ib danser tango og giver tangoundervisning

Hvad er tango: Tango er en social dans, som også rummer hjertevarme, nærvær, glæde og smil. Dansen er nede i tempo og puls. Det handler om at være tilstede i nuet.

Tango er også en dans, hvor omfavnelsen er essentiel. Gennem kontakten med dansepartneren overføres al information. Og uden god kontakt er der ingen tango.

Tangoen vinder stille og roligt ind i de danske hjerter og hjem, da det både er en stilfuld, klassisk og dristig dans, hvor alle kan være med, uanset alder og form.

Tilmelding


Hvad får man ud af at danse tango?

GS og Ib Westersø danser tango og har det sjovt. Ses her i åben dansefatning.

Alle former for dans gør kroppen og sindet godt. Man bliver simpelthen glad af at danse og bevæge sig til musik.

Specielt tangoen er med til at skabe en samhørighed, da man i samarbejde og omfavnelse med sin partner danner en helhed. Den åbner for nærvær og nærhed og lader glæde og lykkefølelse strømme gennem kroppen.

Tango kan give jer udfordringer i samværet, som måske er kommet lidt på "stand-by" eller i søger en fælles interesse, som kan dyrkes i samvær med andre mennesker i et hyggeligt miljø.


Privattime

Hvis dit temperament ikke er til hele sæsoner i øvelokalet, før du kan komme i gang på dansegulvet, så er privattimer en rigtig god måde at booste sin tangokarriere på. Man får hurtigt en fornemmelse af de vigtigste elementer i dansen, fordi man får god træning og danser med en øvet danser, der ved, hvad der er rigtigt og forkert.

Allerede efter kort tid er det muligt at deltage i de sociale aktiviteter som "practica" og begyndermilongaer (tangodansefester).

Ring og få en snak og en god pris på en eller flere timer.Nye teknikkurser 2019

Vi har sammensat nogle relevante kurser i teknik som vi underviser i

Find ud af mereLørdagsmilonga i studiet i Odense

Tjek siden om alle vore milongaer i 2019

Find ud af mere

Tango i Odense

Kontakt Ib på tlf. 2332 2391 eller Tangoglad@hotmail.com

Skibhusvej 52 C1, 5000 Odense C, (indgang fra Skibhusvej)

Gratis parkering på alle pladser ved Bazaren efter kl. 17