Drop in - teknik kurser 2019


Undervisning i argentinsk tango - teknik

Tango workshop - vi arbejder grundigt med teknikken - en forudsætning for succes


2019

Hold og workshops starter efter sommerferien igen

Close embrace
abrazo

Gå og førerkursus – åben og lukket fatning


Kurset henvender sig til dig, som gerne vil blive bedre til at føre din partner i tango, og til dig der vil være bedre til at følge.

Hvad enten det er almindelige gåtrin, ocho, sacada, føring til kryds eller en hvilken som helst anden sekvens, du måtte ønske, er føringen det vigtigste element i tango. At kunne bevare kontakten til partneren og få sendt sine intentioner afsted, så de bliver modtaget og forstået, er som udgangspunkt det vigtigste for en god tango. Vi udstyrer dig med konkrete redskaber til god føring.


Dansende par set fra siden

Få krydset til at lykkes - til begge sider


"Hvorfor går du ikke i kryds, når du skal?"
Sådan hører jeg indimellem førerne sige. Som følger, gør jeg som udgangspunkt det jeg mærker, jeg bliver ført til. Mærker jeg intet, gør jeg ikke noget.

Vi sætter fokus på hvordan føreren forbedrer sin intention og formidling til et kryds.Det er ikke en kæmpe kunst, men viden og en aha-oplevelse, vil gøre succesen ved krydset fantastisk.

Samtidig vil du lære teknikken i, hvordan du også kan tage krydset til modsatte side – bare for at udfordre dig selv og din partner. Du får tips til at bruge det på en sjov "aha" måde.


GS og Ib Westersø danser tango og har det sjovt

Nye måder at starte dansen op og pæne, skønne afslutninger.


Som udgangspunkt kan det betyde knald eller fald, når en tango bliver startet op. Det første skridt du tager kan være afgørende for, om dansen bliver en succes. Det samme er slutningen på tangodansen, hvor det er vigtigt at lytte efter musikken og få stoppet på det sidste slag – afpasset efter musikkens stemning.

Kom og lad dig inspirere til at starte en tango op, på en anden måde end du plejer. Få samtidig ideer til hvordan du kan få afsluttet din dans på mere end én måde.Par danser en tangofigur

Giro og sacadas

På dette kursus, vil vi over 2 gange formidle vigtigheden af, at kunne komme omkring sin partner med de trin det kræver og samtidig forblive i egen akse uden at tage den andens balance.

Giroen er selve den moderne argentinske tangos DNA. Vi holder af at sige, at når man kan den, kan man alt. Alle "sekvenser" bygger på elementer fra giroen. Gennem de 2 kurser får du masser af kendskab til, hvordan man genbruger giroens trin i mange af de sekvenser der ofte kaldes figurer. Du ser hvordan figurer egentlig bare er brudstykker af giroen sat sammen i en fast sekvens.


Tangoben med tangosko i park med fokus på benstilling

Vi glæder os til at se jer i studiet

Vi har sammensat en række gode tangoøvelser, der kan give masser af danseglæde og få nogle af de svære ting til at lykkes nemt. Vi fokuserer ikke på figurer, som man alligevel ikke kan huske. Vi vil gerne have at tangoen bliver den improviserede dans, den skal være uden fastlåste mønstre.

Husk at med f.eks. 7 forskellige trinmuligheder i hvert eneste skridt er der ca. 264 millioner variationer på 10 trin. Det er bare følgerens muligheder. Dertil kommer førerens variationsmuligheder. Hvorfor så bare lære 10 figurer i sin tangokarriere.

Vi vil gerne undervise i den frihed der ligger i tangoens ånd.
Derfor satser vi primært på værktøjer, som man kan bruge.


Embracing in tango med tango tatovering

Vel mødt


Tilmelding

Der betales forud på mobilepay 2332 2391

Når der er betalt er man tilmeldt

Pris

Pris for en lektion 100 kr.

Pris for 3 lektioner 250 kr. efterfølgende 75 kr.

Start

Studiet åbner for dans kl. 18.15 så der er lidt tid til at varme op.

Tango i Odense

Kontakt Ib på tlf. 2332 2391 eller Tangoglad@hotmail.com

Skibhusvej 52 C1, 5000 Odense C, (indgang fra Skibhusvej)

Gratis parkering på alle pladser ved Bazaren efter kl. 17