Opvisning - Argentinsk Tango


Tango og opvisning til firmafesten eller sølvbrylluppet


Tangoopvisning

tangoopvisning af Gitte Schwartz og Ib Westersø

TangoGlad tilbyder jer en anderledes og overraskende underholdning til jeres firmafest eller familiefesten, der skal have et frisk pust. Vi kommer gerne forbi og giver en opvisning på ca. 15 minutter.

Tangoen anses af mange for at være dansen over dem alle. Der er talrige variationsmuligheder. Dansen er smuk og harmonisk - æstetisk. Er man først bidt af den, holder det ikke op igen.

Opvisning + undervisning

Ved din fest

Vi giver en opvisning til tangoens forførende rytmer, og vi kan kombinere det med en introduktion til selve dansen, hvor vi engagerer alle, der har lyst til at prøve det. Varighed ca. 45 minutter.

Hvad er argentinsk tango?

Tango er en gådans der opstod for godt 100 år siden i Buenos Aires i Argentina og har fået et stort come back i Europa de seneste 20-30 år.

Tangoen opfattes af mange som sensuel, men den kan danses, som man ønsker det. Det er en dans i udvikling, og man kan altid udvikle sin egen dans og dansestil.

2 danse er aldrig identiske. Bare efter 10 trin har man haft over 200 millioner variationsmuligheder. Man kan danse enkelt og have den største oplevelse eller super avanceret efter smag og erfaringsniveau og have samme gode dans.

Man kan kun være glad efter en tango-danseaften.

Ring og aftal nærmere

Tango opvisning til private fester og firmafester

Hvad er argentinsk tango ikke?

Argentinsk tango er ikke dansen med en rose i munden og hurtige bevægelser med hovedet. Den dans hører hjemme i standarddansernes verden. Tango er en harmonisk dans, hvor man mærker hinanden, og hvor man har hver sin rolle. Der er en der fører (typisk manden) og en der følger (typisk kvinden)

Mændene får en chance for at være mænd, og kvinderne elsker at slippe for at tage beslutninger.

Argentinsk tango er ikke "Vild med dans". Argentinsk tango er nærvær og fordybelse i øjeblikket. Det ser flot ud, men man gør det for sin egen oplevelse.


Tango i Odense

Kontakt Ib på tlf. 2332 2391 eller Tangoglad@hotmail.com

Skibhusvej 52 C1, 5000 Odense C, (indgang fra Skibhusvej)

Gratis parkering på alle pladser ved Bazaren efter kl. 17