Boudoir

Fotograf Westersø

Boudoir fotografi i verdensklasse


Boudoir billeder

Boudoirfotografering og Fineart fra Fotograf Westersø har bevist, at det er noget særligt. Tag en rundtur på hjemmesiden og find din stil. Gå på opdagelse i gallerierne med undertøjsmodeller og bliv fristet. Bestil din egen helt private fotografering.

Det er godt for sjælen, at få en god og livsbekræftende fotooplevelse, som man bliver glad af. Uanset om formålet med billederne er noget til væggen, til kæresten, eller det er fordi, du vil have den gode billeder og oplevelser bør du gøre det.

Jeg skuffer dig aldrig. Mine kunder lever højt på det længe efter billederne er hængt op. Udover selve fotooplevelsen kommer den langvarige glæde over den flotte stil og kvalitet. Det er personlige kunstværker.

Alle kvinder fortjener en boudoirfotografering

Ofte hører jeg bemærkningen fra en kunde: "alle kvinder fortjener den oplevelse". Når en boudoirfotografering er overstået, og spændingen er udløst, sommerfuglene fløjet. Så er der tid til at reflektere over de smukke boudoirbilleder.

Boudoir galleri

Fineart boudoir foto

Galleriet indeholder masser af inspiration med forskellige genrer indenfor "Fineart og Boudoir". Især mine "Fineart" er kendt over hele landet og udenfor landets grænser for sin særlige stil og kvalitet. Enkelte billeder kan findes på gallerier i USA og Canada. Den ægte "Fineart" har jeg udviklet og trimmet gennem mange år og den originale findes derfor kun hos mig.

Nye og klassiske produkter

album

jeg sover ikke på laurbærene. Jeg udvikler mig hele tiden på forkant med branchen og leverer topmoderne højkvalitetsprodukter, med underleverandører fra flere steder i verden specielt udvalgt efter høj kvalitet.

Album laves fx. på et familieejet værksted i Portugal efter stolte håndværkstraditioner. Kom ind og se dem live.

Kontaktformular

Hvad vil du gerne vide?


Oplevelse

Hvad forventer jeg af en boudoirfotografering og hvad er en boudoirfotografering egentlig.

Et boudoir er fra gammel tid kvindens omklædningsrum.

Man kan opleve forskellige grader af afklædthed. Man kan få lov til at se så meget, at der hele tiden er noget mere man gerne vil se mere af.

For nogen er der ingen grænse. Andre er mere private. Det er dit eget valg.

Sikkerhed

Du skal være glad og tilfreds når du går herfra. Derfor bestemmer du helt selv hvad du vil opleve.

Tillid er nøgleordet.

Fortrolighed er ofte resultatet af forløbet i en fotografering. Samtale, forventninger og efterfølgende action.

Er det lettere med en kvindelig fotograf? Min oplevelse gennem mange år siger, at kvinder ofte føler sig mere kropslig forstået, når der står en mand bag kameraet. Som man lejlighedsvis hører "Du ved hvad en mand ønsker"

Teknik

I enhver fotografering er der en masse teknik. Og kunsten er at have 110 % styr på det hele, så kunden/modellen slet ikke lægger mærke til, at der konstant arbejdes seriøst med lyset.

Som fotograf er jeg kendt for at have styr på lys og teknik og endog have særkende på at kontrollere lyset ekstremt, så det former den kvindelige krop super flot.

Stemningen skal være god og der skal være fokus på at arbejde mod et fælles mål.

Man bliver altid guidet gennem et fotograferingsforløb. Der er alligevel masser af plads til spontanitet. Som fotograf inspireres jeg af øjeblikket.

Vel mødt til din personlige boudoiroplevelse


Info om virksomheden

Brug et øjeblik på at læse informationer og tips. Eller ring og få svar på dine spørgsmål. Der er gode råd og praktisk information om fotograf og studie.

Fotografisk kunst er en stor del af boligindretningen i f.eks. USA, og det er kommet stærkt i de senere år i Europa.

Som fotograf synes jeg selvfølgelig, at der skal fotokunst på væggen. Og det skal selvfølgelig være høj kvalitet.

Nye spændende produkter

women in fineart

Fotografiet er et kunstnerisk produkt under konstant udvikling. De bedste fotografer udnytter de fordele nye muligheder byder på. Ny og gammel viden mixes og mulighederne er uendelige for lækre boudoirportrætter.

Morgengaven

morgengavefoto

Morgengaven er en klassiker. Fotograf Westersø var den første i Danmark til at introducere boudoirfotografering som morgengave, og idéen har siden bredt sig og er i dag en integreret del af bryllupstraditionerne og stadig enorm populær.


Video

Video er et nyt produkt på menuen. For den der vil have noget helt anderledes laver jeg en kunstvideo med dig i hovedrollen. Tjek eksemplet her ud og bliv fascineret som mere end 100.000 mennesker på Youtube har gjort. Tryk på Youtube logoet og se eksempler.


Se billeder på Instagram

instagram link

Kvalifikation

Der er masser af mennesker med gode kameraer, der har lyst til at løse din fotograferingsopgave. Men det er ikke automatisk det samme som en kvalitetsløsning.

De færreste billedkøbere ved, at der findes et dansk kvalifikationssystem for fotografer.

I Danmark, ligesom i det meste af verden, er mange fotografer medlem af fagorganisationer, der ofte er en form for sikkerhed for, at man får udført et godt stykke arbejde. Fotograf Ib Westersø er dff/Supreme Qualified Master Photographer [SQM], hvilket i Danmark er branchens højeste niveau med ganske få i den liga. "dff" Dansk Fotografisk Forening, som er fotografernes fagorganisation, står for den løbende kvalifikation og er garant for at de kvalificerede medlemmer har et højt teknisk og kunstnerisk niveau.