Fotograf Westersø - Boudoirfotograf

Fotografi i særklasse


Fotograf Westersø

Fotograf Ib Westersø har arbejdet som fotograf i mere end 20 år i forskellige genrer indenfor fotografi.

I de mange år med fotografiet er det blevet til mere end 25 præmierede billeder i nationale og internationale fotokonkurrencer for professionelle fotografer:
Årets Portrætfotograf 1998.
Dobbelt Kodak European Gold Award Winner,
2 gange optagelse i USA Loancollection.
Præmierede billeder de fleste år i "dff's" årlige billedbedømmelse.
Kvalifikation efter internationale standarder med titlen "dff/Supreme Qualified Masterphotographer", hvilket er kundens garanti for kunstnerisk og kreativt fotografi i verdensklasse.

Fotograf Westersø fungerer også som foredragsholder og billeddommer/overdommer både nationalt og internationalt.

Medlem af bestyrelsen i mesterorganisationen dff/Dansk Fotografisk Forening.

Fra Tokyo til Thorshavn, har der været bud efter fotografen som foredragsholder.

En mester i former og lys.

Fotograf Westersø arbejder til stadighed hen mod et stadigt højere kunstnerisk niveau, hvilket ses både i den daglige produktion, hvor der ikke er nogen "for nemme" løsninger og i de mere kunstneriske opgaver, der løbende arbejdes på.

Man ser det både i reklamefoto og de boudoirfotografier, som han er kendt for ud over landets grænser, men det kan også ses i helt almindelige børneportrætter og selvfølgelig i udpræget grad i udsmykningsopgaver med fotokunst.

Fotograf Ib Westersø

Fotograf Malou Reedorf

Malou Reedorf - en komet i europæisk fotografi

Malou repræsenterer det unge syn på fotografi. Kreativ og teknisk velfunderet og en fantastisk organisator, der kan få mange brikker til at falde på plads i et større projekt.


Kunderne siger: Det er så hyggeligt, at blive fotograferet af Malou. Man får lyst til at gøre det igen og igen.

Fotograffagets titel som "dff/Masterphotoghrapher" blev erhvervet 2011 fulgt op af "dff/Qualified Master Photoghrapher" i 2016.
QEP - Qualified European Photographer 2014.
Årets Europæiske Guldkamera til den bedst placerede fotograf under 25 år 2014 - hvilket er Europæisk fotohistorie med 3 guldplaceringer
2015 blev det til titlen "Årets Fotograf" i Danmark

Studie i Italien

Medlem af "dff/Dansk Fotografisk Forening" fagfotografernes sammenslutning gennem 130 år.

Malou Reedorf er en mester i mode og portræt-fotografi. Hun fanger tidens trend og producerer billeder på et extremt højt plan, som man kender det fra modemagasiner.

Malou driver til daglig vort studie i Italien.

Fotograf: Malou Reedorf

Hvorfor benytte en kvalificeret fotograf

Danmark har verdens ældste fotograforganisation, "Dansk Fotografisk Forening" i daglig tale dff, som vi fotografer er stolte af. Den bygger på stolte traditioner.

Den fotografiske verden udvikler sig meget hurtigt efter den er blevet digitaliseret. Det stiller store krav til fotograferne og der har organisationen sin plads.

dff er en af de stærkeste i branchen til at hjælpe sine medlemmer og dermed i sidste ende sørge for at fotograferne er topprofessionelle i deres betjening af kunderne.

Kvalifikation

Der er masser af mennesker med gode kameraer der har lyst til at løse din fotograferingsopgave. Men et godt kamera tager ikke gode billeder - det gør en god fotograf.

Der findes et dansk kvalifikationssystem med meget høj international standard for fotografer.

Fotograf Ib Westersø har gennemgået hele programmet og er en af de få der har opnået titlen "dff/Supreme Qualified Master Photographer" [SQM], hvilket i Danmark er branchens højeste niveau.

Fagligt engagement

Der er mange der i dag kalder sig fotograf i hele verden. Fotograftitlen er ikke beskyttet og mennesker der ejer et kamera anser sig ofte for at være fotografer.

Professionelle fotografer er mennesker der livslangt har arbejdet passioneret med fotografiet og ofte taget langvarige uddannelser indenfor faget. Vi har fagorganisationen "dff" Dansk Fotografisk Forening, som er verdens ældste af slagsen, som varetager fotografernes interesser samt sikrer kunderne god kvalificeret betjening. Ib Westersø er medlem af bestyrelsen.