Morgengave - en fantastisk oplevelse for bruden


Morgengave

Morgengave

Den romantiske billedserie er en sød og personlig måde at sige "Jeg elsker dig og du får mig ubetinget".

Boudoirbilleder som morgengave er et relativt nyt begreb i Danmark.

Det startede i slutningen af 80'erne, hvor Fotograf Westersø bragte "boudoir-begrebet" fra USA til Danmark og hurtigt så den gode idé i at introducere det som morgengaven, der kun kan gives af den udkårne.

I dag tror de fleste, at det altid har været sådan. Men trenden startede i Studiet i Odense .

Brylluppet er ofte den periode i livet, hvor man føler sig bedst tilpas og mest attraktiv og dermed en perfekt lejlighed til en sensuel fotografering.

boudoir morgengaven

Vi forkæler vore kunder

Det er ikke uden grund at mange kommer til Fotograf Westersø, når det drejer sig om personlige billeder, hvor man er sårbar og har brug for respekt og indlevelse.

Morgengavefotografering kan gøres på mange måder, men de fleste vælger vores ikoniske "Fineart-stil".

Det er stilfuldt og smukt. Hvis du vælger billeder helt uden tøj er det ikke udleverende eller provokerende, men bare smukt.

Den romantiske udgave med blonder og lækkert lingeri er også en god version. Ofte er det bryllupsundertøjet der bliver prøvet.

Martin Graham Dunn - kendt engelsk fotograf siger om Fotograf Westersøs fineart boudoirfotografier: It's world class"

Ikke sjældent har kunderne helt dårlig samvittighed over selv at synes, det er en alt for lækker kvinde, de ser på deres billeder.

boudoir album

Spar penge på en pakke

Studiet har gennem årene fået ry for at lave billeder i en helt særlig stil, hvor kunderne føler sig som supermodeller og føler sig veltilpas gennem hele processen. Og netop derfor kommer mange igen og igen.

Vi henter inspiration fra den virkelige verden. Vi forholder os til det samfund vi lever i og er aktive med at udtrykke os visuelt og fysisk på andre måder end bare fotografi. Som aktive fotografer inspireres vi blandt andet af kunst, dans og musik, når bare det er høj kvalitet.

Vore dybe rødder i fotografi og visuelle udtryk kommer dig til gavn, når du køber vore produkter. Vi yder altid det bedste vi kan, og enhver morgengave er lavet med stor omhu.

Pakkeløsningerne er ingen undtagelse. Der er bare lidt bonus at hente.


Pakke 1

Op til 1 times fotografering i studie, tid til billedgennemgang og udvælgelse, inkl. 2 stk. 18x24 cm billedeprint. Dette er pakken til dig som ønsker nogle enkelte print til din udkårne. Pris 2.500 kr.

Pakke 2

Op til 1 times fotografering, tid til billedgennemgang og udvælgelse med 6 redigerede billeder samlet i flot 18x18 cm fotobog. Dette er pakken til dig som ønsker flere billeder, men samtidig selv vil bestemme af hvem og hvornår de skal ses. Pris 3.495 kr.

Pakke 3

Op til 1 times fotografering i studie, tid til billedgennemgang og udvælgelse med 2 stk. af vores eksklusive Galleri Collection. Med vores serie “Galleri Collection” leveres fotografierne i en speciel montering med billedet svævende 5 mm. over den lækre bagkarton. Dette er pakken til dig som ønsker at udstille dine billeder på en smuk og kreativ måde. Pris 5.995 kr.


Pakke 4

Op til 2 timers fotografering i studie, tid til billedgennemgang og udvælgelse med vores eksklusive fotobog m. 25 redigerede billeder. Bøgerne fås i størrelserne 30x30 cm eller 35x25 cm. Dette er pakken til dig som ikke ønsker nogen begrænsninger og som ønsker billederne smukt “pakket ind” i en af vores lækre fotobøger. Pris 9.000 kr.

Morgenhår og makeup

Hvis du ønsker en makeup-artist til at ordne hår og makeup inden fotograferingen skal du blot sige det ved booking og vi sørger for det hele. Vi samarbejder med en række dygtige makeup-artister, som forstår at lægge den rigtige makeup til en fotosession.
Makeup koster fra 1.000 kr.